top of page
hakukonenäkyvyys Googlessa

HAKUKONEOPTIMOINTI
PALVELUT

Hakukoneoptimointi hinta ja paketin sisältö rakennetaan aina yksityiskohtaisesti, koska yrityksesi nykytila, tavoitteet ja tarpeet ovat aina yksilölliset. Hakukoneoptimoinnin tavoitteet määritellään sinun liiketoimintasi tavoitteiden mukaisesti. Tavoite voi olla lisää myyntiä, lisää tunnettuutta tai oikean kohderyhmän tavoittaminen 

 Tässä esimerkki paketteja ja hintoja. Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voisin auttaa sinun sivustoasi näkymään paremmin hakukoneissa. 

Nykytilan kartoitus

 

SEO audit eli sivustosi nykytilan kartoitus on analyysi, jossa tarkastellaan, miten sivustosi näkyy tällä hetkellä verkossa ja  millä toimenpiteillä voit parantaa näkyvyyttä.

Saat kirjallisen, kattavan ja yksityiskohtaisen raportin, jossa priorisoitu lista ehdotetuista toimenpiteistä näkyvyyden parantamiseksi sekä kerrotaan mitä kannattaa tehdä ja miksi. Pakettiin sisältyy läpikäynti, jossa käydään kohta kohdalta koko analyysi läpi, jotta saat siitä parhaimman mahdollisen hyödyn.

Hinta alkaen 590€ + alv 24%

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus.

Avainsanatutkimus

 

Avainsanatutkimus, jossa listataan avainsanojen lisäksi niiden hakumäärät, hakuintentio sekä kilpailutilanne. 

Saat raportin kirjallisena valituille sivuille tai tuotteille listattuna

Hinta alkaen 410€ + alv 24%

Avainsanatutkimus ja sisältösuunnitelma

Kattavalla tutkimuksella selvitetään, millä sanoilla kohdeyleisösi hakee tuotteitasi tai palveluitasi. Saat kirjallisen listan avainsanoista valituille sivuille tai tuotteille, avainsanan kuukausittaiset hakumäärät, hakuintention sekä kilpailutilanteen. Pakettiin sisältyy myös sisältösuunnitelma, jossa kerrotaan miten niitä kannattaa sivustolla hyödyntää.

Hinta alkaen 690€+ alv valittu laajuus vaikuttaa hintaan.

SEO Mini 4kk sopimus

Hakukoneoptimoinnin aloituspaketti sinulle, joka teet työn itse, mutta haluat, että saat apua avainsanatutkimukseen, strategian valintaan, nykytilan selvitykseen, tilanteen seurantaan sekä kriittisimpien toimenpiteiden selvittämiseen.

Paketti muotoillaan sinun tavoitteidesi mukaan. Saat 4 kk tuen ja avun SEO työhön sekä ehdotuksen, miten jatkaa työtä.

495€+ alv 24% / kuukausi

Jatkuva SEO paketti

 

Mikäli tarvitset jatkuvampaa palvelua, rakennetaan sinulle oma kokonaisuus niistä hakukoneoptimoinnin osa-alueista, jotka tarvitset. Lisänä voidaan sisällyttää pakettiin sisällöntuotantoa. Ota yhteyttä ja rakennetaan sinulle oma kokonaisuus.

Pyydä tarjous

Jokainen projekti on erilainen, joten ota rohkeasti yhteyttä, kerro millaiselle palvelulle olisi tarvetta, niin keskustellaan ja katsotaan, miten voisin olla parhaiten avuksi. 

  • Facebook
  • Instagram

Kiitos viestistäsi! Vastaamme mahdollisimman pian.

Asiakkaita

marian-siivouspalvelut-logo-v2-326w_edit
Muutosturvaajat logo.png
sulavaliekki.webp
Erakolmio_Slogan_MR-1-734x800.webp
Minskuknits-neuloja-1536x1536.webp
bottom of page