top of page

Welcome to my website!

Great to see you here!

You will get tips and help on how digital marketing works for your company

Customer-oriented digital marketing

Help in the jungle of digital marketing and sales!

Hakukoneoptimointi on avain menestyksekkääseen läsnäoloon digitaalisissa kanavissa. Se on enemmän kuin pelkkä tekninen toimenpide tai hakusanojen lisääminen sivulle. 

Hakukoneoptimointi on kokonaisuus erilaisia toimenpiteitä, jotka parantavat orgaanista näkyvyyttäsi hakukoneissa ja se tukee yrityksesi liiketoiminnallisia tavoitteita ja tukee markkinointiasi digitaalisissa kanavissa.

Jokaisella yrityksellä on omat tavoitteensa ja kohdeyleisönsä. Siksi räätälöimme hakukoneoptimointitoimenpiteet niin, että niillä saavutetaan juuri sinun liiketoimintasi tavoitteet.

Oikein suunniteltu ja laadukas sisältö ovat verkkosivujesi kivijalka. Autan sinua tuomaan oman tarinasi esille, jolla kosketat omaa kohdeyleisöäsi, tarjoat informaatiota, joka vastaa asiakkaidesi tarpeisiin ja herättää asiakkaidesi kiinnostuksen.

Saanko olla avuksi matkallasi kohti parempaa näkyvyyttä ja vaikuttavampaa viestintää verkossa?

Lähetä viestiä susanna@susakuisma.com ja keskustellaan lisää

Subscribe to the tip of the week!

Kiitos, että tilasit viikon vinkin!

Susa Kuisma

To help you
in digital
on sale and
in marketing

My goal is to help you build a solid foundation for your company's digital sales and marketing. Let's bring out the story of your own company together and make marketing fun!

And briefly about me. So I'm Susanna, I've been adventuring and trained in digital marketing for several years. Sometimes it's been quite frustrating and sometimes super fun!

Olen toiminut sisällöntuottajana ja toimittajana. Koulutukseltani olen tietotekniikan tradenomi ja minulla on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin erikoisammattitutkinto. 

Hakukoneoptimoinnin osaamistani olen kasvattanut SEO akatemian Growth with SEO™ Independent ohjelmassa. 

Olen opiskellut myös tietojohtamista Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa.

bottom of page